Mobilierul din ratan

Ratan

Datorita rezistentei si totodata a elegantei, mobilierul din ratan se bucura de un real succes. Indiferent unde decideti sa-l amplasati, fie in gradina, pe terasa sau in living, va da mereu o nota aparte decorului. Un mare atu ar fi ca se poate regasi in cele mai variate culori si cele mai diverse forme.

Daca parcurgem lista lunga de calitati aflam ca se potriveste si cel mai important, se adapteaza oricarui stil de amenanjare. Putem admira lemnul de ratan in nuante deschise, naturale sau, de ce nu, foarte inchise, mat sau lacuit in alb, uneori cu accente romantice, alteori in stil clasic si elegant.

Mobilierul din ratan este foarte usor de remarcat datorita tehnicii speciale de impletire, ea fiind deosebita fata de cea a altor materiale. Prin urmare, daca poate fi impletit astfel incat sa se poate obtina orice fel de mobilier, inseamna ca este si foarte flexibil.

Se pot fabrica paturi, scaune, mese, rafturi si decoratiuni. In plus, magazinele pot oferi numeroase articole in set, astfel cu usurinta poti mobila o intreaga incapere. Obiectele sunt si multifunctionale. Un cufar sau un cos aparent banal poate fi transformat numaidecat intr-un scaun sau intr-un sezlong confortabil. Tehnica de impletire reprezinta o adevarata arta, avand in vedere ca si in prezent mobilierul scump este produs manual. Fiecare piesa devine astfel un unicat.

Sfatul BeeStick: Poti da un aer rafinat camerei cu mobila din ratan achizitionand unul din stickerele noastre. Iata ce va propunem pentru azi:

http://www.sticker-decorativ.ro/catalog/stickere-cu-motive-vegetale/frunze-si-flori/tablou-de-toamna

Anca N.

 

 

{lang: 'ro'}