Sticla – un nou trend in materie de design

sticla

Cand vorbim despre sticla nu ne rezumam doar la pahare, geamuri si sticle cu bautura. Putem vorbi despre sticla si in design, atat interior cat si exterior. Despre ce calitati deosebite are ea si care sunt posibilitatile de amenajare, aflam chiar acum.

Chiar daca are latura ei “rece” si poate din acest motiv multi cred ca nu este indicata in design, sticla reuseste totusi sa surprinda prin mici trucuri.

Este bine stiut faptul ca ferestrele mari dau impresia unei deschideri largi, aduc multa lumina si fac suprafata camerei sa para mai mare, aerisita si mai putin aglomerata. Acelasi efect il pot avea si rafturile sau peretii din sticla, decoartiuni des intalnite in cladirile mari ale firmelor si mai ales sali de conferinta.

                                                          Sticker Stol de Pasari 

Posibilitatile in care puteti folosi acest material in decoratiuni sunt aproape nelimitate. In functie de bugetul de care dispui, sticla poate fi variat colorata sau comandata dupa gradul de transparenta dorit.

Prin urmare, propun sa vorbim despre usile din sticla. Sunt elegante, foarte usor de personalizat si pot da camerelor un aspect exclusivist si modern.

La mare cautare sunt sistemele de usi glisante sau batante din sticla. Folosite impreuna cu tocuri din aluminiu, otel sau lemn, dublate de garnituri,  asigura o buna izolare fonica. Pot fi prevazute cu sisteme de blocare a usilor, cu amortizoare, opritoare ori senzori de miscare.

                                                            Sticker Bubble Girl

Evident ca atunci cand alegi o usa cu design neobisnuit  care va sari imediat in evidenta, nu poti sa te multumesti cu niste manere banale. Asa ca producatorii vin cu diverse optiuni: manere rotunjite, cu muchii slefuite, din otel, aluminiu sau bronz etc. Numarul de optiuni e mare, iar rezultatele vor fi cu atat mai spectaculoase, cu cat fiecare detaliu va fi tratat cu atentie.

Sfatul BeeStick: Orice design poate fi subtil completat cu stickerele din gama noastra si important este ca vei gasi cu siguranta cel putin unul pe gustul tau. Spor la decorat!

 

Anca N.

{lang: 'ro'}