Mini rafturi improvizate

Nu mai sunt la moda de ceva timp, bibliotecile masive din lemn, care se intindeau pe un intreg perete al camerei si aveau incorporate o vitrina in care ne aratam ultimele bibelouri sau pahare achizitionate. Nevoia de spatiu, a dat nastere unor idei de improvizare care sigur o sa va puna pe ganduri si o sa redecorati in timp, tot spatiul dumneavoastra.

Designerii ne propun sisteme noi pentru depozitarea cartilor, a cd-urilor sau revistelor colectionate de care nu vrem sa scapam si cum in fiecare casa exista un perete gol, pot fi „incropite“ niste rafturi, pe care poti inghesui o multime de lucruri. Dincolo de corpurile pe care le poti achizitiona ca atare, se pot realiza, la comanda, orice tip de rafturi, ca dimensiuni, material (lemn, sticla, plastic sau metal), culori si sisteme de prindere.


Sursa foto: roportal.ro

O idee ingenioasa ar fi distribuirea asimetrica a unor mici raftulete in care sa incapa cateva carti sau obiecte decorative.  Acestea pot fi achizitionate din magazine de profil sau daca doriti cu adevarat ceva deosebit, puteti sa comandati in functie de camera un model aparte. Pentru camera copilului puteti opta pentru un model jucaus de rafturi in diferite forme sau culori, in timp ce pentru living sau dormitor puteti opta pentru rafturi din lemn de castan, dau un aer rafinat si traditional in acelasi timp.

 

Sfatul BeeStick: Pana sa treceti la acest pas, BeeStick va sare in ajutor cu modelul de sticker “Deco de birou”. Se gaseste intr-o gama variata de culori si este foarte usor de aplicat. Spor la decorat!

http://www.sticker-decorativ.ro/catalog/pentru-birou/deco-de-birou

 

 

{lang: 'ro'}

One Response to Mini rafturi improvizate

  1. [...] incapere plina de  canapele, scaune, tabureti pentru picioare, rafturi, masute de cafea, tablouri multe si orice altceva poate sa iti creeze o stare de discomfort si [...]

Leave a Reply