Aveti un sticker preferat? BeeStick va anunta cand este in promotie!

promoblog

Pentru ca ne-am propus sa va sustinem in proiectele de amenajari interioare si redecorare a peretilor locuintei dumneavoastra, ne vom tine de promisiune, propunandu-va mereu idei inovatoare si produse de calitate. Si pentru ca vrem sa va bucurati cat mai mult de promotiile noastre la stickere decorative, am decis sa va tinem mereu la curent cu noutatile de pe site-ul nostru.

Noi ne-am gandit ca v-ar placea sa fiti anuntati atunci cand stickerul pe care ati dori sa-l cumparati intra in promotie. Fie ca preferati motivele florale, fie ca va plac masinile, animalele, formele geometrice sau citatele inspirationale, veti fi anuntat atunci cand produsul preferat are pret promotional. Trebuie doar sa ne lasati o adresa de mail. Este o functionalitate noua, utila si simplu de utilizat.

Poate ca v-ati plictisit de aceiasi pereti albi, inexpresivi. Poate ca ati prefera ceva nou, care sa schimbe atmosfera din casa. Ati observat ca, de multe ori, atunci cand suntem nervosi sau stresati, o schimbare in amenajarea interioara ne face sa ne simtim brusc mult mai bine? Redecorand interiorul casei, ne facem si putina ordine in ganduri. Iar un plus de forma si culoare ne-ar putea ajuta sa ne refacem si armonia interioara.

Colectia noastra de stickere se adreseaza tuturor gusturilor si tuturor buzunarelor. In plus, cu noua functionalitate veti putea avea stickerul dorit la un pret redus. Trebuie doar sa va lasati adresa de mail si noi va vom anunta atunci cand stickerul respectiv este la promotie.

V-am convins?

{lang: 'ro'}

Leave a Reply