Innoiti-va casa de Paste cu Beestick!

sticker-natura

Odata cu venirea primaverii simtim cu totii nevoia de a ne decora casa cu flori de primavara sau cu diverse accesorii in ton cu noul anotimp. Sfintele Pasti se apropie si El, asa ca nu exista un moment mai bun pentru a va innoi locuinta in cinstea celei mai importante sarbatori a crestinilor.

Noi, cei de la Beestick, va propunem cateva idei de decorare a casei dumneavoastra cu ajutorul stickerelor decorative. Acestea sunt alegerea perfecta pentru a transforma intr-un mod original si inedit orice spatiu interior, fara a aloca un buget prea mare. Fiecare model de sticker are ca scop sa va ajute sa afirmati personalitatea proprie interiorului dumneavoastra.

Va propunem trei modele de stickere care va vor permite sa va innoiti casa de Paste dandu-i un aer proaspat de sarbatoare :

Sticker Floare Lunga : click aici pentru detalii

Sticker Ramuri Inflorite

Sticker Ramuri inflorite : click aici pentru detalii

Sticker Ramuri Primavaratice

Sticker Ramuri primavaratice : click aici pentru detalii

Stickerele sunt usor de aplicat si de inlaturat. Modelele sunt diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile.

Va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti si alte modele de stickere inspirate din natura care va vor ajuta sa dati casei dumneavoastra un aer proaspat de sarbatoare.

{lang: 'ro'}