Combinari de Stick luate de la BEE

Aveti un intreg perete sau chiar o camera pe care vreti sa le decorati si nu doar o suprafata izolata? Pe site-ul BeeStick gasiti o sumedenie de stickere impartite pe categorii, astfel ca alegerea autocolantelor de perete pentru crearea unei tematici devine mai usoara.

Noi va recomandam sa nu va limitati cautarea la o singura categorie de stickere decorative, ci sa aruncati o privire si peste celelalte, poate ca imaginatia o sa va poarte mai departe, spre crearea unui ‚tablou’ mai elaborat. Spre exemplu, porniti de la ideea unui perete plin de flori si va concentrati numai pe subcategoria „Frunze si Flori” din cadrul „Vegetale”. In acest mod veti rata cele cateva stickere cu motive vegetale dispersate prin categoriile „Evenimente” si „Pentru birou”.

In alte situatii, este chiar necesar sa explorati ingreaga colectie de stickere decorative. Sa presupunem ca doriti sa amenajati in stil acvatic peretele unei camere de baiat: veti gasi „Vaporasele” si „Vaporul pescaresc” in categoria „Pentru copii”, apoi modele de pesti la „Animale” si eventual cateva modele vegetale in subcategoria „Frunze si flori”. Bineinteles ca mai puteti adauga si motive celeste pentru a intregi imaginea.

Un alt exemplu ar fi decorarea unui salon de infrumusetare cu o combinatie de stickere de perete din categoriile „Siluete”, „Vegetale”, „Abstracte”.

Pentru orice varianta ati opta, nu neglijati niciodata importanta unei cautari temeinice printre modelele de sticker disponibile, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre crearea unei tematici.

 

Maria B.A

{lang: 'ro'}