Instant Illusion 3D

Ne-am gandit din nou sa fim inventivi si sa incurajam arta redecorarii peretilor in cel mai simplu mod cu putinta. Asa am lansat gama stickerelor decorative Instant Illusion 3D.  Simplu, usor iar efectul WOW este cu siguranta garantat !

Pentru inceput trebuie sa alegeti peretele pe care doriti sa fie aplicate stickerele.  Acesta nu trebuie sa fie iluminat frontal ci, dinspre exterior sau de sus in jos. Trebuie sa va asigurati mai intai, ca suprafata peretelui este curata, neteda si uscata.

Inaltimea ideala pentru pozitionarea stickerului este cea la nivelul ochilor, intre 1.5 si 2 metri. Trasati o linie orizontala la inaltimea dorita cu ajutorul unei rigle si a unui creion. Pentru a va putea asigura ca linia trasata este dreapta, utilizati un poloboc sau masurati inaltimea de la plinta.

Stickerul se desprinde cu grija de pe suportul de hartie. Se incepe de la colt pana la centrul stickerului. Intoarceti apoi suportul de hartie pentru a descoperi suprafata adeziva. Pozitionati marginea de jos pe linia trasata, dupa care trageti suportul de hartie in sus. Folositi miscari ample pentru a putea lipi autocolatul si pentru a va putea asigura ca nu sunt bule de aer ramase intre sticker si perete.

Distanta dintre cele trei stickere trebuie sa varieze intre 8 si 12 centimetri. Daca doriti sa amplasati stickerele la o inlatime mai mare de 2 metri, recomandam sa decupati partea inferioara a acestora folosind o rigla si un cutter.

Puteti vizualiza mai multe intructiuni in filmuletul de mai jos:

Spor la decorat!

Anca N.

{lang: 'ro'}