Sa decoram Zen!

Deco Feng ShuiDaca preferi ca locuinta ta sa fie o oaza de relaxare, atunci e simplu, decoratiunile in stil Zen sau Feng Shui pot fi cheia relaxarii tale. Multi si-au transformat dormitoarele in studiouri yoga, gradinile au devenit adevarate platforme de meditatie, iar baile au fost redecorate intr-o ambianta spa. Direct din Asia, noile tendinte in decoratiuni interioare capata un nou nume: ambianta Zen!

Fie ca alegi decoratiuni Zen sau doar echilibru Feng Shui, regula principala dupa care trebuie sa te ghidezi este simplitatea. Mobilierul greoi, aglomerarea cu mici decoratiuni, sunt factori ce pot sufoca spatiul in care locuiesti. Ferestrele voluminoase cu draperii subtile au si ele scopul de a lumina natural incaperile si de a crea o senzatie de relaxare.

Nici culorile nu trebuie neglijate. Nuantele de bej, culorile pamantii dar si griul, sunt definitorii pentru ambianta Zen mai ales daca sunt combinate cu alb.

Prin armonizarea energiei spatiului in care traim, favorizam starea de bine si de echilibru a fiecaruia dintre noi. Tocmai din acest motiv, BeeStick iti propune patru noi modele de stickere Zen si Feng Shui menite sa te destreseze zi de zi.

Feng Shui zone

Feng Shui zone – click aici pentru detalii

Zen Asia

Zen Asia – click aici pentru detalii

Zen is easy

 Zen is easy – click aici pentru detalii

Zen Spirit

Zen Spirit – click aici pentru detalii

 

Viziteaza site-ul nostru www.sticker-decorativ.ro pentru a descoperi si alte modele menite sa aduca un plus de rafinament locuintei tale. Spor la decorat!

Anca N.

 

{lang: 'ro'}