Si peretii vorbesc cateodata…

Oare ce face atat de atractive autocolantele de perete de tip text? Sa fie mesajul pe care acesta il transmit, faptul ca sunt usor de personalizat, tonul elegant sau modern pe care il dau camerei in functie de tipul de font sau permisivitatea mai mare in combinarea culorilor…?

Probabil ca toate aceste atribute, dar in proportii diferite, plaseaza textele si citatele in topul celor mai iubite stickere de perete. Este unul dintre motivele pentru care BeeStick isi imbogateste permanent gama de stickere de perete alcatuite din cuvinte.

Iata cateva dintre cele mai apreciate stickere decorative de tip text din colectia noastra:

  • „Mesaj pentru acasa” a devenit un fel de cod de conduita al frumoaselor familii romanesti;
  • „Harta lumii speciala” exprima totodata profesionalism, rafinament, cunoastere. Este mai mult decat un element decorativ, este un instrument util de memorare a dispunerii tarilor;
  • „Tag cloud” se potriveste foarte bine in bucatarii sau in locurile de luat masa din cadrul firmelor;
  • „Tour-Eiffel” se numara printre cele mai noi stickere de tip text, o combinatie de cuvinte in limba engleza care imbie la vizitarea Parisului.

Cum fiecare persoana are ‚colectia’ proprie de cuvinte, citate, maxime care o motiveaza sau pur si simplu ii plac, Echipa Beestick realizeaza stickere personalizate, cu fontul si continutul alese de catre dumneavoastra. Pentru a va crea un astfel de sticker, este suficient sa ne trimiteti textul, tipul de scris si dimensiunile dorite pe adresa noastra de contact.

 

Maria B.A.

 

{lang: 'ro'}