Testeaza compatibilitatea intre culoarea stickerului si cea a peretelui

Dupa o lunga perioada in care v-ati agitat sa terminati lucrarile de finisaj ale apartamentului, ati ajuns in sfarsit la partea frumoasa a mobilarii si decorarii locuintei. Probabil ca deja aveti in minte unde o sa fie amplasate corpurile de mobilier, in ce loc o sa vina electrocasnicele si ce tip de atmosfera vreti sa creati in fiecare camera. Iar daca cititi acest articol inseamna ca luati in considerare si varianta aplicarii unui sticker de perete cu scopul de a obtine o nota de armonie, de dinamism, de eleganta sau de originalitate in casa dumneavoastra.

Deindata ce v-ati hotarat asupra modelului stickerului decorativ si a efectului pe care doriti sa-l obtineti in incapere, atunci alegerea culorii autocolantului de perete devine mai usoara daca tineti cont de cateva sugestii. In principiu, albul, griul si culorile naturale nu se demodeaza si se folosesc mai degraba pentru pereti, pardoseala si mobilier pentru a da impresia de spatiu, de lumina. In acest caz, ele pot fi asociate cu toate nuantele. Iata cateva exemple de asociere:

  • O combinatie de gri, alb si mov ar fi potrivita pentru o sufragerie, un living;
  • Negru, rosu si gri pot fi integrate intr-o bucatarie moderna;
  • Bleu, gri si verde se potrivesc unei camere de baiat sau unui birou;
  • Un amestec de alb, galben si portocaliu poate face incaperea mai primitoare, pe cand culorile mai reci, de tipul albastru sau verde inchis, creeaza un efect odihnitor, de relaxare.

BeeStick va pune la dispozitie un simulator cu ajutorul caruia va puteti orienta mai usor in alegerea culorii stickerului in functie de peretele dumneavoastra. Este de ajuns sa intrati pe pagina modelului de sticker dorit, sa faceti click pe imaginea acestuia si apoi sa alegeti din paleta culoarea peretelui dumneavoastra si pe cea a autocolantului decorativ.

Postat de Maria B.A.

{lang: 'ro'}