Alege NOUA GAMA de fototapet de la BeeStick!

Atractive, elegante, rafinate si jucause, asa se caracterizeaza gama modelelor de fototapet pe care BeeStick vi le pune la dispozitie. Ieftin si usor de instalat, fototapetul este alternativa economica pentru redecorarea unei incaperi.

Un fototapet ales cu gust in functie de cromatica incaperii si a elementelor de design existente, poate schimba sau completa look-ul apartamentului. Disponibil in doua categorii si 8 dimensiuni diferite,  atat cei mici cat si cei mari pot gasi un model potrivit.

Pentru cei mici regasiti modele cu: Winnie the pooh, Mickey Mouse, Zane, Printese, Alba ca zapada, Cars, Spiderman, Nemo, Avengers, Minnie, Daisy, Ariel, Pirati, etc.

Modelele florale, siluetele de oras, peisajele montane sau tropicale cat si multe alte elemente, le-am preagtit special pentru cei mari.

In cazul in care nu aveti un perete pe care sa puteti aplica un astfel de model, venim cu o solutie. Avem o categorie special creata pentru decorarea usilor de interior ale apartamentului, o puteti vizualiza aici.

Pentru instalare, nimic mai usor! In colet regasiti atat adezivul de care aveti nevoie precum si instructiunile de folosire si daca totusi nu sunteti convinsi, puteti sa va lasati ghidati de video-ul pe care l-am realizat expres pentru voi.

Sfatul BeeStick: Folositi fototapetul pentru a masca mult mai bine eventualele urme de murdarie sau de uzura inevitabile intr-o casa locuita.

Pentru a putea vizualiza toata gama produselor tip fototapet si pentru mai multe informatii privind produsele noatre, puteti intra aici.

 

Spor la decorat!

Anca N.

{lang: 'ro'}