BeeStick e pe val! Lansam 16 noi modele de ceasuri!

Pentru ca au avut un real succes si ne-am dorit in continuare sa va surprindem, BeeStick a lansat 16 noi modele de ceasuri. In bucatarie, living, dormitor sau hol, oriunde isi vor gasi locul, aspectul camerei va fi total schimbat.

Varietatea modelelor va ofera ocazia de a alege un ceas in ton cu decoratiunile  interioare pe care le aveti. Paletarul amplu vine si el in ajutor, iar mecanismul este disponibil in 3 nuante: negru, argintiu si cupru.

 

Se aplica foarte usor, iar pentru mecanism nu este necesar sa folositi bormasina daca vi se pare prea complicat, puteti folosi cu usurinta dublu adeziv.

Modelele sunt variate si dintre cele mai creative. Cum este chiar acest model “Ceas pentru fotbal: sut si gool!”, conceput pentru pasionatii de fotbal sau melancolicii Campionatul Mondial.

Daca nu ti-ai facut curaj sa cumperi un acvariu cu pesti, BeeStick iti da cea mai utila solutie: Ceas de perete cu acvariu!

Ocupa-ti timpul si apuca-te de muzica! Ceasul de perete muzical, poate fi un cadou ideal pentru pasionatii de muzica sau, de ce nu, un studio de inregistrare.

 Iti poti da frau liber imaginatiei si poti crea singur ceasul BeeStick cu fluturasi 3D.  Tot ce iti trebuie este un mecanism Karlsson si un set de 12 fluturasi 3D . Sunt disponibili in 7 nuante, iar cei negri, roz si albi in 2 variante de model. Noi ne-am jucat si iata ce a iesit!

Alege sa iti schimbi look-ul incaperii cu un ceas BeeStick. Te asteapta peste 70 de modele in dimensiuni, tematici si culori diferite. Intra acum si profita de promotiile BeeStick pe www.sticker-decorativ.ro!

Spor la decorat!

*Pentru mai multe detalii privind modalitatea de aplicare a ceasurilor si a mecanismului, da click aici.

{lang: 'ro'}