Deco cu fluturasi, mai in gluma… mai in serios….

Folosirea fluturilor in decoratiunile interioare nu se adreseaza exclusiv camerelor de copii. Ce alta  mai buna dovada decat creatiile lui Paul Vilinski, autorul decorului din camera Serenei (Gossip Girl) ?

In 2009, Carlos Amorales a realizat la Ministerul Culturii si Turismului al Comunitatii Murcia ceea ce putem numi o opera de arta servindu-se de fluturii negri :

Iar o alta artista care foloseste fluturii cu multa poezie este Marjorie Colas. Un stil diferit de cele prezentate mai sus dar la fel de incatator :

Asadar fluturii pot fi o metoda de a va decora interiorul pe cat de estetica, pe atat de originala iar la BeeStick aveti de unde alege : fluturasi 3D albi, negri, galbeni, lavanda, roz, violet deschis sau multicolori, culori ce se potrivesc cu orice tip de interior.

Pe langa avantajul estetic de necontestat, luati in considerare si aspectul practic ! Acesti fluturasi se pot aplica atat pe perete sau pe geamuri cat si pe mobila si se pot repozitiona foarte usor in momentul in care v-ati decis sa mai schimbati look-ul peretilor.

Sunt posibile si combinatiile de culori mai ales atunci cand se asorteaza cu interiorul vostru. Si daca nu aveti inspiratie, folositi-va de imagini deja consacrate precum cele ale artistilor mentionati mai sus.

O activitate « diy » (do-it-yourself) de sambata sau duminica dupa-amiaza !

Spor la decorat

Echipa BeeStick !

www.sticker-decorativ.ro

 

{lang: 'ro'}