Stickere fosforescente

Am spus ca a venit timpul sa ne diversificam gama stickerelor decorative. Dupa lansarea Nishelor 3D, trecem repede in lumea stickerelor fosforescente menite sa lumineze noptile si visele celor mici. Daca sunteti in cautarea unui nou look pentru camera copiilor si nu numai, atunci cu singuranta acesta este raspunsul.

Exista nenumarate idei prin care puteti decora o incapere cu ajutorul acestor stickere!

Cel mai important aspect, va puteti lasa imaginatia sa zboare si puteti aranja sub ce forma sau in ce ordine doriti elementele modelului.Astfel puteti crea adevarate povesti pentru cei mici pe suprafata peretilor. 

Pot fi pozitionate si inlaturate fara a deteriora suprafata pe care au fost lipite. Iar daca modelul nu prezinta tije subtiri sau elemente foarte mici, le puteti repozitiona sau dezlipi si lipi in alta parte. Nu trebuie sa va limitati doar la pereti, pot fi cu usurinta decorate si obiecte de mobilier.

Nu va faceti griji, nu stralucesc foarte puternic in intuneric, iar acest lucru cu siguranta nu va afecta somnul celui mic. In plus, ele lumineaza la capacitate maxima doar in prima ora. Pe urma, intensitatea lor scade treptat.

Desi momentan vin doar in sase modele celeste, putem face si stickere la cerere in functie de ce model doriti: modele abstracte, forme geometrice sau texte.

Puteti vizualiza toate modelele aici!

Spor la decorat!

Anca N.

{lang: 'ro'}