Alege sa iti decorezi casa in cel mai trendy mod folosind stickere decorative !

Fie ca dispuneti de spatii generoase sau camerele pe care doriti sa le decorati sunt mici, stickere-le decorative sunt solutia ieftina si la indemana pentru a va decora peretii. Avantajul major al acestui tip de decoratiune este acela ca nu ocupa niciun pic de spatiu iar efectul este unul cu un impact neasteptat.

Pentru cei ce doresc sa dea viata unui perete din dormitor, sufragerie sau hol, ne oprim asupra unui tip de decoratiune de perete folosind stickere-le decorative : peretele cu cadre foto. Dinamice si contemporane, cadrele foto va ofera, de-a lungul timpului, posibilitatea de a va customiza aspectul peretelui fara sa va atingeti de tencuiala si fara a va lansa in lucrari costisitoare si mai ales interminabile.

Puteti sa folositi orice fel de poze, nu numai cele cu familia sau prietenii. Puteti sa va jucati cu imagini din orase pentru un decor in stil urban sau sa alegeti imagini cu atractii turistice din toata lumea pentru amenajarea in stil « voyage ».

Mai mult decat atat, puteti realiza un mix si sa selectati poze cu prietenii si familia combinandu-le cu imagini ale atractiilor turistice pe care le-ati vizitat sau pe care planuiti sa le vizitati curand stracurand chiar si mesaje haioase sau motivationale ce cutreiera retelele de socializare cat e ziua de lunga.

Avantajul major al acestui produs este ca pozitionarea cadrelor este déjà schematizata si nu mai trebuie sa va pierdeti jumatate de zi gandind unde si cum sa plasati urmatorul cadru. Sticker-ul decorativ va este livrat cu cadrele asezate in pozitie pe o plansa si tot ce va ramane de facut este sa il lipiti pe perete cu totul economisind astfel timp si o buna bataie de cap.

Sa realizati o compozitie cu cadre de poze este mai dificil decat v-ar putea parea la o prima vedere. Puse la intamplare pot da impresia de dezordine si transmiteti astfel mesajul gresit.

Ce camera sa privilegiati pentru un astfel de decor ? Peretele de langa trepte vine in prima pozitie si va puteti inspira din imaginea de mai jos :

Cel mai important este ca in incapere sa existe suficient volum pentru a putea sa va dati trei pasi in spate si sa aveti o vedere de ansamblu.

In ceea ce priveste pretul, veti remarca faptul ca pretul unui astfel de sticker acopera toate cadrele pe cand daca va hotarati sa cumparati cadre din comert, din lemn sau plastic si inmultiti pretul cu numarul de cadre, veti ajunge sa platiti mai scump si sa munciti de 10 ori mai mult (gauriti peretele pentru fiecare cadru in parte, pozitionati fiecare cadru in parte, etc).

Votul nostru merge catre acest tip de sticker decorativ ! E randul vostru sa il incercati !

Echipa BeeStick !

{lang: 'ro'}